MetroPagina
 ARGO - Frontier
ARGO - Frontier
 ARGO - Avenger
ARGO - Avenger
 ARGO - Qonquest
ARGO - Qonquest
Kategória: ARGO
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Pin It

 

Az ARGO kétéltű terepjárókat 1967 óta gyártják az 1962-ben New Hamburgban - Ontario állam, Kanada - alapított ODG (Ontario Drive & Gear Limited) cégben » www.argoutv.com Azóta több mint 30.000 ARGO terepjárót értékesítettek világszerte. Ezen több mint 40 éves tapasztalatnak köszönhetően a cég termékeivel a világon piacvezető - ez a legelterjedtebb kétéltű típuscsalád. A sokféle alkalmazási lehetőség figyelembe-vételével az ARGO terepjárókat állandóan továbbfejlesztik és tökéletesítik. Rendkívüli megbízhatóságuk és hosszú élettartamuk révén nehéz terepen, hóban és vízen egyaránt, szélsőséges időjárási viszonyok között is megbízható eszköz mind professzionális mind hobbi alkalmazásra. Az ARGO 8x8 Avenger 700 HD EU típus 2011 óta rendelkezik közúti forgalomban engedélyezett változattal is.

Kezdje kalandtúráját bármely évszakban az összkerékhajtású ARGO kétéltű terepjáróval! Bárhová hívja a természet – mocsaras, nehéz, meredek terepre, havas vidékre vagy vízre – az ARGO terepjáróra rábízhatja magát! Saját magának, barátainak, eszközeinek elegendő hely áll rendelkezésre ebben a megbízható kétéltűben.

Biztonság mindenekelőtt! Vadászok, horgászok, természetbarátok ugyanúgy megtalálják céljaikhoz a legmegfelelőbb típust és kiépítettséget mint a professzionális felhasználók: mezőgazdasági vállalkozók, erdészek, mentőalakulatok, távvezeték-építők vagy a honvédség.

Magyarországi és szerbiai kizárólagos forgalmazó, szerviz, vevőszolgálat:
ERDŐGÉPKER Kft.
6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András út. 49.
www.erdogepker.hu | www.argoutv.hu

Pin It
Találat: 7101