Erdőgépker Kft. - logó
MASCUS Magyarország

Keresés

Belépés

ARGO reklámfilm

ARGO kétéltű terepjárók » REKLÁMFILM « (Készítette: Városi Televízió Szeged - 2012.)

Hírlevél

Hírek, információk az ARGO modellekre és értékesítésükre vonatkozóan.


Mobil változat

A weblap mobil eszközökre optimalizált változatban is elérhető » mobil változat
Főoldal Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat

a honlap tulajdonosa/üzemeltetője: Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft.
székhely: H 6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András út 49.
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
telefonszám: + 3620/518 8338
adószám: 11090483-2-06
cégjegyzékszám: Cg.06-09-002820
bejegyzve: 1994. november 25.

Az Erdőgépker Kft., a www.argoutv.hu honlap tulajdonosa és üzemeltetője elkötelezett ügyfelei személyes adatainak védelme, azok bizalmas és biztonságos kezelése iránt.

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása általában nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevétele (pl.: ajánlatkérés) azonban bizonyos személyes adatok (név, e-mail cím, telefonszám stb.) megadásához kötött.

Az Erdőgépker Kft. a személyes adatok kezelésére vonatkozóan, a vele ügyfélkapcsolatban álló személyek adatkezelésére vonatkozóan "az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról" szoló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően jár el.

A tudatosan átadott személyes adatokat - mind tárgyát, mértékét, mind idejét tekintve - célhoz kötötten kezeli, az adatkezelés során nyilvántartott személyes adatokról harmadik fél számára tájékoztatást nem ad ki az érintett hozzájárulása, illetőleg törvényi felhatalmazás nélkül.

Az Erdőgépker Kft. a jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon birtokába került adatokat. Az érintettre vonatkozó személyes adatot tartalmazó elektronikus nyilvántartást, programrendszert más természetű, illetőleg külső nyilvántartással, programrendszerrel nem kapcsolja össze.

Az Edőgépker Kft. www.argoutv.hu honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. A honlap szerkesztője, és az Edőgépker Kft. azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért.